Аквариум інтер'єр ідеї для дому

Екзотика у власній оселі: як акваріум міняє інтер'єр (ФОТО)

Сейчас читают: 611
hochu.ua

Акваріум не лише розслабляє нервову систему і зволожує повітря. Він може стати екзотичною частиною інтер'єру. Раніше ми писали, як оформити віконні відкоси, а тепер розкажемо, в яких акваріумах можуть жити кольорові рибки.Зазвичай люди звикли до прямокутних або круглих акваріумів.

Любителі рибок беруть великі розміри, аби ємність із водою та рибками були схожими на екран. Читати також Сюди хочеться повернутися: як може виглядати зелена кухня (ФОТО) Проте дизайнери представили варіанти, які не вписуються у стандартне розуміння акваріуму.

Наприклад, він може бути вмонтованим у журнальний столик. Або ж стати частиною стіни, пропускаючи крізь себе потоки світла.Акваріум може бути і у ванній кімнаті.

В моді — акваріумні раковини. А ще акваріум може бути поєднаним із годинником і стати декором під телевізором. Читати також Ефектна і багата: дизайнери показали, якою може бути червона кухня (ФОТО)  Рибки можуть жити у різних скляних емкостях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA