люди Нео

Binance запускає криптовалютну картку для підтримки українців у ЄС

Сейчас читают: 368
vogue.ua

Найбільша біржа криптовалют у світі Binance запустила нову програму підтримки українців. Компанія випустила криптовалютну картку Binance Refugee Card для всіх користувачів Binance з України, які були змушені залишити країну через війну з росією.

Криптокартку Binance створено в партнерстві з банківською платформою Contis. Вона дає змогу переміщеним українцям здійснювати й отримувати криптовалютні платежі та скуповуватися в ритейлерів у ЄС, які приймають карткові платежі.

У межах програми Binance Charity співпрацює з різними некомерційними організаціями, зокрема й Rotary та Palianytsia, для надання грошової допомоги в криптовалюті через Binance Refugee Card, яка дасть змогу родичам або знайомим переводити криптовалюту на нові картки та гаманці Binance для підтримки їхніх близьких.

Українці, що звернулися до місцевих некомерційних організацій і подали заявку на отримання криптовалютних карток Binance, отримають на місяць 75 BUSD, що еквівалентно $75.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA