Porsche Panamera люди секс Porsche Panamera

Скільки коштує Сторіс у Тетяни Пренткович і навіщо їй секс-шоп: усе в новому випуску YouTube-шоу

Сейчас читают: 102
hochu.ua

Відома блогерка Тетяна Пренткович (@tanyaprentkovych) не лише розганялася дорогами Києва на Porsche Panamera, а й показала усім свій Porsche Macan, розповіла про особисте життя, скільки коштує її одна Сторіс, пропустила тему розлучення, відкрито заявила про секс-шоп та затизерила своє шоу і усе це у новому випуску YouTube-шоу "Тест-драйв Адониной".

Насправді, поки що це лише ідея… Ми подумали що це буде круто! Інтерв’ю є багато різних. Вони всі класні. Але хотілось би чимось виділитися.

І є тема сексу, яку бояться багато хто. І навіть вголос сказати "секс"…Запросити публічних людей, з ними про це говорити,— відповіла Тетяна на питання Ірини Адоніної, про що ж буде її новеньке YouTube-шоу!Крім того, ведуча проекту, блогер Ірина Адоніна (@i_adonina) та запрошена гостя Тетяна Пренткович влаштували справжні змагання на автодромі "Чайка".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA