материнство стосунки діти виховання психологія

Скарлетт Йоганссон зізналася, що материнство схоже на «емоційно жорстокі стосунки»

Сейчас читают: 174
womo.ua

Відома американська акторка Скарлетт Йоганссон поділилася досвідом материнства, яке за її словами нагадує «емоційно жорстокі стосунки».

Про це пише The Independent. Своїм досвідом материнства зірка поділилася у подкасті The Skinny Confidential Him & Her Podcast.

Акторка розповіла, що її погляд на материнство змінився, коли її доньці виповнилося три роки, адже почувалася так, ніби перебуває в токсичних стосунках. Читайте також: Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович припинила голодування: подробиці За словами Йоганссон, вона не завжди почувалася так, коли виховувала свою доньку. Читайте також: Американська режисерка екранізує роман «Гамнет» про дружину Вільяма Шекспіра Нагадаємо, що знаменитість виховує двох дітей: восьмирічну доньку Роуз й однорічного сина Космо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA