друзья Нео астрологія

Ретроградний Меркурій у дії: три знаки Зодіаку можуть зруйнувати стосунки з близькими

Сейчас читают: 618
hochu.ua

На думку астрологів порталу Your Tango, три знаки Зодіаку під час Ретроградного Меркурія можуть мати проблеми у стосунках з близькими людьми.

Доведеться трохи стримувати свої емоції, щоб нікого не образити і не залишитися самотніми. Читати також Це буде дуже непростий період: Ретроградний Меркурій у квітні може сильно попсувати плани усім Ви дуже запальний та імпульсивний, Овен, і найближчим часом ви можете завдати собі більше шкоди, ніж планували.

Усьому виною ваша нестримність, ви не можете тримати свої думки при собі. Ви відчуваєте, ніби світ існує, щоб вислухати вас, і чому б вам не мати можливості висловити свою думку.

Про свої переживання ви захочете розповісти романтичному партнеру, але він не буде готовий до цього. Не хвилюйтесь, Ретроградний Меркурій не вічний.Ретроградний Меркурій — не найкращий час для вас, буде багато непорозумінь із друзями та родичами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA