люди страхи брак Нео

СТИЛЬ МІЖОСОБИСТІСНОГО СПІЛКУВАННЯ ЕМОЦІЙНО НЕЗРІЛИХ ЛЮДЕЙ

Сейчас читают: 868
psy-practice.com

Емоційно незрілі люди мають характерний стиль міжособистісного спілкування.Коли ми перебуваємо поряд з емоційно незрілою людиною неминучим є відчуття самотності, — попри те, що поряд з нами людина фізично присутня, емоційно ми відчуваємо себе самотніми; якщо ця людина нам ледве знайома і ми ще не звикли до стилю її спілкування ми можемо відчути деяке занепокоєння від цього парадоксу.Такий стан речей пов’язаний з емоційною відстороненістю та/або психічними захистами, що робить емоційно незрілих осіб практично відсутніми, а взаємодію з ними порожньою.Цим людям важко говорити про свої почуття та взагалі складно бути собою, тому і нам навряд чи вдасться залишитися тими ким ми є, та “дихати вільно” поряд з ними.

Ми відчуваємо легку небезпеку, поводимо себе обережно і практично завжди напружені.Взаємодія з такими людьми виглядає односторонньою та розчаровує.

Емоційно незрілі люди можуть бути самозаглибленими та демонструвати брак емпатії, через що взаємодія з ними здається односторонньою.

Коли ми намагаємося поділитися чимось важливим для нас, нас можуть перебити, змінити тему та активно говорити про себе або взагалі “ні по що”.Зазвичай те, що ми сказали відкидається, на наші слова не звертають ніякої уваги, емоційно незріла особа просто говорить собі далі, зазвичай щось пусте та відсторонене.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA