Володимир Остапчук Нео шоубізнес Володимир Остапчук

"Дещо доводиться бачити": ексдружина Володимира Остапчука відреагувала на його стосунки з 22-річною Катериною Полтавською

Сейчас читают: 136
hochu.ua

Популярний український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук нещодавно підтвердив, що перебуває у стосунках із 22-річною блогеркою Катериною Полтавською.

Парочка не приховує свого кохання, часто публікуючи спільні фото. Повз цю новину не змогла пройти повз його колишня дружина, нотаріус Христина Горняк.

Її коментар – далі у матеріалі HOCHU.ua!Христина Горняк важко переживала розрив із шоуменом, з яким перебувала у шлюбі майже два роки.

Після новини про нову пасію її екса підписники поцікавилися, як вона ставиться до нових стосунків Остапчука. Читати також Володимир Остапчук нарешті познайомив свою нову дівчину з батьками: "Це такий стрес був..." Давайте будемо виваженими і не ображатимемо нікого, бо це наша відповідальність, а поведінка інших - відповідальність інших, — заявила Горняк.За словами жінки, їй нецікаве особисте життя Володимира.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA