місто Вікторія Україна спорт жінки місто Вікторія Україна

Українських футзалісток відзначили у щорічній премії Futsal Planet

Сейчас читают: 555
womo.ua

Видання Futsal Planet відзначає найкращих спортсменок з 2000 року. Цьогоріч футзалістки національної збірної потрапили одразу до двох номінацій престижної премії, повідомляє Укрінформ.

Минулого року українки стали бронзовими призерками європейського чемпіонату з футзалу. Тоді у боротьбі за третє місце вони перемогли у Португалії суперниць з Угорщини.

Цьогоріч жіночій збірній вдалося покращити свій дебютний результат і вибороти срібні нагороди жіночого Євро. Читайте також: Українські арбітрині працюватимуть на матчі ЧС-2023: подробиці Отже за підсумками 2022 року Futsal Planet номінувало українських футзалісток на «Найкращу жіночу збірну року».

Ще одну номінацію – «Найкраща воротарка року» – отримала Вікторія Кислова, представниця збірної України. Вікторія Кислова. Фото: АФУ У 2025 році Україна дебютує на жіночому чемпіонату світу з футзалу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA