місто Київ друзья страви місто Київ

Гастрономічний Київ продовжує благодійність: замовляючи страви — допомагай дітям та військовим

Сейчас читают: 981
womo.ua

Київ — місто, де народжуються гастрономічні тренди та мейнстрими ресторанного бізнесу. Навіть попри війну київські заклади продовжують вражати своїх відвідувачів стильною концепцією та неймовірно смачною їжею, при цьому активно допомагають державі у боротьбі з ворогом.

Дізнайтесь, як можна відпочиваючи, одночасно підтримати український гастробізнес та задонатити на допомогу військовим і дітям у спектрі аутизму.

Гастрономічний Київ створив колаборацію з благодійним фондом “Майбутнє для України” , щоб разом зібрати кошти на протезування українських військових за кордоном та підтримати діяльність LEVCHYK SPECTRUM HUB — центру корекції для дітей із розладами спектра аутизму, які вимушено евакуювалися до Львова із зони бойових дій.

Чотири культових заклади Києва пропонують у своєму меню хітові страви та напої, виручені кошти з яких передаватимуть на благодійні кейси фонду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA