Сша догляд за шкірою новини шоубізнес Сша

Аліна Гросу змінює сферу діяльності? Співачка показала, як доводиться економити у США

Сейчас читают: 245
hochu.ua

Українська співачка Аліна Гросу, якій пощастило двічі за день виграти в лотереї, зараз живе в Америці. За словами співачки, у воєнний час їй довелося сильно економити, адже частину свого заробітку вона віддає на допомогу українській армії, а крім того, життя в США вирізняється великими розтратами.

Проте де в чому артистці довелося обмежити бюджет - на чому зараз економить Аліна дізнавайтеся на HOCHU.ua!У Stories в Instagram виконавиця поділилася кадрами, як у домашніх умовах вона робить косметичні процедури.

Аліна Гросу пожартувала, що самостійно вже може фарбувати волосся, робити манікюр і домашні процедури з догляду за шкірою. З такими темпами, за словами артистки, скоро вона зможе відкрити власний салон і надавати подібні процедури клієнтам.Пофарбувала волосся вдома, зробила собі маску.

Зараз ще манікюр зроблю. Здається, пора відкривати салон і працювати самій,- посміялася Аліна Гросу.Фото: instagram.com/alina_grosu Читати також Без макіяжу та фільтрів: Тіна Кароль показала свою натуральну вроду (ФОТО) Співачка підкреслила, що не бачить необхідності витрачати великі гроші на подібні процедури в салонах краси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA