Балет благодійність виставка

Мистецтво та благодійність. Не пропустіть виставу прими-балерини Христини Шишпор — "5 танго"

Сейчас читают: 681
hochu.ua

Пропонуємо вам вже почати складати план справ на літо і внести туди захоплюючу подію від балерини Христини Шишпор та художниці Соні Морозюк.

Ці талановиті зірки запрошують вас на спектакль "5 танго" та благодійну виставку картин. Детальніше читайте на HOCHU.ua! Читати також Серіали-новинки червня: відверта донька Деппа, культові стриптизери та повернення Семюел Л.

Джексона (ВІДЕО) На честь Дня захисту дітей Христина Шишпор, прима-балерина Національної опери України та посол дитячого благодійного фонду "Good Do Nations" оголосила про прем'єру балету "5 танго".

Під час цієї вистави також буде організовано виставку робіт сучасної української художниці Соні Морозюк. Про це повідомляється на порталі "Телеграф".Частину виручених від продажу картин з виставки буде спрямовано на підтримку відділення ургентної хірургії лікарні "Охматдит" у Києві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA