Ярослава Магучіх спорт легкоатлетка успішні жінки спортсменки новини спорту Ярослава Магучіх

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх може стати кращою спортсменкою Європи: деталі

Сейчас читают: 116
womo.ua

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх претендує на звання найкращої спортсменки 2023 року за версією Європейської легкоатлетичної асоціації (European Athletics).

Перелік фіналісток премії оприлюднила Федерація легкої атлетики Європи (European Athletics). Зазначається, у вирішальному відрізку їй протистоятимуть бігунка з Нідерландів Фемке Бол, яка виграла ЧЄ та ЧС у бігу на 400 метрів, а також іспанка Марія Перес, яка виграла ЧС зі спортивної ходьби. Читайте також: Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту: фото Українка своєю чергою виграла Євро зі стрибків у висоту, стала чемпіонкою світу та захистила титул чемпіонки Діамантової ліги. Читайте також: Українські гімнастки здобули три срібні нагороди на клубному ЧС: відео виступів Переможницю в голосуванні за звання найкращої легкоатлетки Європи у 2023 році оголосять на церемонії нагородження Golden Tracks, яка відбудеться в суботу, 21 жовтня, у Вільнюсі.

The post Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх може стати кращою спортсменкою Європи: деталі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA