освіта навчання жінки освіта в Україні онлайн-освіта

В Україні запустили безоплатне навчання для 70 жінок з деокупованих територій

Сейчас читают: 449
womo.ua

Projector Foundation запускає безоплатне дистанційне навчання у сфері креативних та IT індустрій, спрямоване для розвитку навичок та кар’єрного зростання жінок із деокупованих територій України.

Проєкт реалізується за підтримки ІСАР Єднання. Податися на навчання, що стартує наприкінці жовтня, можна за трьома напрямами: Web Design Beginning (1 група, 30 осіб, тривалість — 3 місяці), IT Project Management (1 група, 20 осіб, тривалість — 3 місяці), SMM (1 група, 20 осіб, тривалість — 2 місяці).

Курси розроблені так, щоб студентки отримали не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для роботи на початковому рівні.

В рамках курсу студентки працюватимуть з кейсом реального клієнта, а після закінчення — отримають сертифікат та готові кейси для свого портфоліо. Читайте також: В Україні запустили безкоштовну гарячу лінію юридичної допомоги для жінок із родин військовослужбовців Дедлайн подачі заявок: 17 жовтня 2023 року (вівторок, о 23:00).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA