Кения чай Велика Британія жінки сексуальне насильство Кения

Секс в обмін на роботу: понад 70 жінок зазнали сексуальних домагань на чайних плантаціях у Кенії

Сейчас читают: 479
womo.ua

Розслідування BBC виявило, що понад 70 жінок, які працюють на плантаціях зазнали певної форми сексуальних домагань на роботі на чайних плантаціях, що належать британцям у Кенії, пише BBC.

Розслідування, проведене британським ЗМІ, виявило жахливі історії про десятки жінок, які зазнали сексуального насильства на чайних фермах Британії в Кенії.

Це було виявлено під час таємного розслідування BBC News Africa за допомогою таємної зйомки. Під час розслідування місцеві наглядачі на чайних плантаціях, що належать Unilever і James Finlay & Co, чинили тиск на таємного репортера з метою сексу.

Понад 70 жінок на цих кенійських чайних фермах розповіли ЗМІ, що зазнали сексуального насильства з боку своїх керівників. Це ще важливіше, оскільки поставки з цих кенійських ферм надсилаються найпопулярнішим брендам Великобританії, включаючи PG Tips, Sainsbury’s Red і Lipton.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA