Нео інтернет

Як встановити батьківський контроль на телефоні: інструкція для тих, у кого вдома є школярі

Сейчас читают: 747
hochu.ua

Оскільки на сьогодні смартфони мають практично всі діти - від тих, хто тільки-но збирається іти у школу, до тих, хто вже її закінчує - все частіше батьки задумуються над тим, як обмежити їхні можливості у використанні гаджета.

Часом ідеться про надмірне захоплення телефоном, а іноді - про можливість дитини через власну необачність втратити кошти або ж зайти на сайти, які призначені зовсім не для дітей.

Вирішити цю проблему допоможе встановлення на телефон дитини так званого “батьківського контролю”. Що це за функція і як її підключити, розповідаємо у цьому матеріалі.

Усі нюанси пояснює профільний сайт naandroidi. – це спеціальний режим, який обмежує перелік дій, доступних дітям на смартфонах, і (в окремих випадках) дозволяє батькам відстежувати дії, що здійснюються дітьми, та своєчасно реагувати на можливу небезпеку.Цей спосіб дозволяє максимально спростити весь процес і при цьому задати безліч налаштувань, які ви вважаєте за потрібне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA