косметика українські бренди бренди доглядова косметика бренди косметики

Beauty-тренди лютого 2024 року: найпопулярніші косметичні засоби

Сейчас читают: 290
womo.ua

Бути в курсі сучасних тенденцій і завжди бути в курсі трендів – це робота на повний робочий день! Ми полегшили для вас уявлення про тренди, підготувавши добірку найкращих товарів лютого 2024 року.

Оскільки місяць добігає кінця, WoMo оприлюднює головні тренди краси, які домінували в соціальних мережах у лютому 2024 року.

Звіт про тенденції онлайн-магазинів був розроблений на основі аналізу даних пошуку в Instagram, TikTok і Google. Головні б’юті-тренди лютого 2024 року Косметичка-набір «Тіло Богині» від TEN SCIENCE Бренд TEN SCIENCE створив набір комбінованої дії, який поєднує в собі дію косметичних активних інгредієнтів та технологічні інновації «розумної» тканини.

В наборі: концентрований шок-концентрат з термоактивною дією для опрацювання критичних зон у кульковій ємності 50 мл, допомагає боротися з локалізованим жиром у найбільш критичних областях, таких як живіт, стегна та сідниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA