Україна кіно Україна

До других роковин з дня вторгнення: телепрем’єра фільму «Мирний-21» відбудеться 22 лютого

Сейчас читают: 742
womo.ua

Вперше після прем’єри в кіно відбудеться телевізійний показ воєнної драми Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21». Свою останню роль у стрічці виконав актор Паша Лі, який загинув 6 березня 2022 року в Ірпені.

Про це повідомляє телеканал 1+1. Фільм «Мирний-21» розповідає історію про довіру та її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року.

Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити до зради своєї країни.

Ролі у стрічці виконували Максим Девізоров та Олексій Тритенко, які зараз захищають країну на передовій. Також у фільмі брали участь Євген Ламах та Роман Ясіновський. Читайте також: Стрічка Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» потрапила у топ-10 фільмів на Netflix Стрічку знімали у Києві та Василькові восени 2021 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA