книги що читати що почитати література українською

Що почитати в жовтні: захопливі історії, які читаються на одному диханні

Сейчас читают: 157
womo.ua

З приходом осені приходить неабияке бажання читати! Чому так? Тому що осінь — період затишку та спокою, коли хочеться загорнутися у теплий плед, одягнути теплі шкарпетки й смакувати какао чи інший гарячий напій.

Аби читання було теплішим та романтичнішим можна стишити світло та запалити свічки. Це найкращий спосіб ненадовго втекти від реальності й поринути в інший світ.

Редакція WoMo підготувала для вас добірку надзвичайно цікавих книг, які справляться з цією задачею. Найкращі книги жовтня: ТОП-3 «Відьма і вампірка» Франческа Флорес художня література Ава і Кає були найкращими подругами.

Доки однієї ночі два роки тому вампіри не пробили магічний бар’єр, що захищав їхнє місто, і під час наступної атаки мати Кає була вбита, а Ава перетворилася на вампіра. Читайте також: 40 найкращих цитат Стівена Кінга Маючи кожна свою мету, вони опиняються разом у проклятому лісі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA