Украина «Фонд Маша» Украина

У листопаді розпочнеться серія практичних занять з профорієнтації для жінок, які вимушені були змінити місце проживання

Сейчас читают: 963
womo.ua

Щодня «Фонд Маша» робить ще крок назустріч втіленню місії «Відродження жінок заради відродження України». Наші психологи повертають українок та їхніх дітей, що постраждали від війни, до життя на програмі психоемоційної стабілізації «Незламна мама».

З підліткового віку ми вчимо дівчат протистояти психічному та фізичному насильству в програмі «Смілива». У межах проєкту «Провідники змін» ми навчаємо вчителів, лікарів, соціальних працівників та інших працівників першої ланки технік стабілізації та готуємо до стресових ситуацій, щоб вони могли надати психологічну допомогу своїм громадам.

Після того, як ми допомагаємо жінкам відновити психічне здоров’я, переходимо до наступного кроку — реалізації їх у суспільстві.

Вже у листопаді стартує перший проєкт напряму — серія практичних занять з профорієнтації для жінок, які вимушені були змінити місце проживання; які повернулися з-за кордону чи планують повернутися в Україну та шукають роботу або бажають змінити свою професію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA