республика Коми люди Нео республика Коми

Hope scrolling: як люди Ізраїлю об’єднуються для допомоги одне одному

Сейчас читают: 291
womo.ua

Війна в Ізраїлі перша настільки велика трагедія з часів Холокосту. Від 7 жовтня по території Ізраїлю з Сектору Газа було випущено понад 4000 ракет, вже відомо про 1000 загиблих цивільних, 130+ заручників та понад 2300 поранених.

На 21 годину 9 жовтня 2023 року було виявлено 108 тіл у кібуці Беєрі, що становить 10% від його населення. Для багатьох українців ці події стали повторним ударом та тригером до ще більшого стресу.

Проте небайдужі ізраїльтяни започаткували новий тренд Hopescrolling. Автори телеграм каналу збирають історії про добро, яке творять люди у цей бентежний час, допомагаючи одне одному.

Тож ми вирішили також поділитися деякими історіями, адже як казав Ремарк: у темні часи добре видно світлих людей. Чоловік, що за критеріями не може бути мобілізованим організував із себе та своїх дітей мобільну бригаду, що їздить містом і допомагає розбирати сукку (у багатьох будинках чоловіки виїхали на бази, тож розібрати нікому).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA