Stella Maccartney Diane Von-Furstenberg ЦУМ Нео Stella Maccartney Diane Von-Furstenberg

Що купити під час тижня знижок у київському ЦУМі: вибір редакції

Сейчас читают: 345
vogue.ua

Чорна п’ятниця — ідеальна нагода не тільки придбати давно заплановані речі за вигідними цінами, а й зробити приємність близьким несподіваними подарунками.

Поєднати приємне з корисним допоможе київський ЦУМ. З 21 листопада на поверхах універмагу й на tsum. ua діятимуть знижки до 30% на колекції вибраних брендів сезону осінь-зима 2022/2023, а також до 90% на колекції міжнародних брендів минулих сезонів на Гараж Сейлі у лофт-просторі, на 7-му поверсі ЦУМу й на outlet.

tsum. ua. Vogue. ua зібрав найстильніші пропозиції, на які варто звернути увагу під час тижня знижок. Поєднання червоного й чорного — безпрограшна класика.

Особливо, коли ці два позачасові трендові кольори комбінуються в одній сукні. Стримана й елегантна, ця актуальна сукня-водолазка Victoria Beckam чудово пасуватиме як для щоденних образів, так і для особливих виходів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA