Украина Скандал СБУ військові розслідування протести Украина

Що буде з кар’єрою Ірини Фаріон: протести студентів, скандальні заяви, звільнення та розслідування СБУ

Сейчас читают: 644
womo.ua

Мовознавицю Ірину Фаріон звільнили з Національного університету «Львівська політехніка» після протестів студентів. СБУ відкрила кримінальне провадження за чотирма статтями щодо Фаріон, після її висловлювань на адресу військовослужбовців.

Що тепер буде з Іриною Фаріон та її кар’єрою? Читайте далі статтю. Про протести студентів та звільнення 14 листопада у Львові кілька десятків студентів вийшли на протест біля головного корпусу університету «Львівська політехніка», вимагаючи звільнення Ірини Фаріон.

Університет розірвав трудову угоду з професоркою української мови та мовознавицею Іриною Фаріон. Читайте також: Олексій Арестович потрапив у сексиський скандал і викликав масове обурення: подробиці та реакція суспільства Вказаний пункт передбачає розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця за «вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, несумісного з продовженням даної роботи». Реакція Ірини Фаріон на звільнення  15 листопада Ірина Фаріон відреагувала на наказ про звільнення та зазначила, що звернеться через це до суду. Читайте також: Скандал у Києві: «Янголів Азову» вигнали з форуму бізнесменів через військову форму, яка злякала чоловіків СБУ та звинувачення  Зазначимо, що після скандальних висловлювань екснардепки та філологині Ірини Фаріон, яка заявила, що не вважає російськомовних військовослужбовців ЗСУ українцями, СБУ відкрила кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального Кодексу України.

А саме: ст. 161 — порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та інших ознак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA