фестиваль кинофестиваль ужасы

Шанувальникам жахів: стартує фестиваль Best Horror Shorts-3 (ПРОГРАМА)

Сейчас читают: 804
hochu.ua

12 серпня на великих екранах України стартують покази фестивалю жахів "Best Horror Shorts-3"! Розповідаємо подробиці, а також публікуємо програму події.

Якщо ви обожнюєте фільми жахів, то не пропустіть фестиваль "Best Horror Shorts-3"!Дівчина прокидається дезорієнтованою і прив’язаною до стільця в невідомому місці.Зустріч у придорожньому барі між депресивним хлопцем і допитливою дівчиною призводить до оголення їхніх темних імпульсів.Давні друзі проводять вечір у машині на узбіччі, не знаючи, що приховує темрява.Емілі походить з незвичайної родини.

На її 18-річчя збирається уся родина, щоб розповісти їй секрет, який вплине на все її життя.Нічна гра з собакою притягує потойбічні сили.Історія про жінку, яка поступо вчиться боротися з токсичним оточенням та ставити себе на перше місце.Дівчина переживає страшний параліч у сні, який спричинений травмою з минулого.На плач дитини приходять батьки, але щось дуже дивне відбувається у квартирі під час колисання… Історія про те, як заздрість

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA