Украина місто Київ День независимости Украины фестиваль Украина місто Київ

МАНДРУЙ УКРАЇНОЮ: у Києві відбудеться перший масштабний фестиваль, приурочений до 30-ї річниці Незалежності України!

Сейчас читают: 335
hochu.ua

На декілька днів Київ перетвориться в міні Україну, де відвідувачі зможуть побувати у всіх регіонах країни водночас — ДАРТ, МКІП та Visit UKRAINE анонсували безпрецедентний фестиваль "Мандруй Україною".

Більше подробиць — читайте далі!#МандруйУкраїною — фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутів України.

Перший фестиваль-ярмарок, приурочений до 30-ї річниці Незалежності України, що об’єднує всі регіони країни в одному місті.Кожен з 24 регіонів України та Автономна Республіка Крим презентують свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал.

Гості ярмарку зможуть взяти участь в будь-якому з майстер-класів, купити сувеніри, локальні продукти, а також насолодитися гучним святом, подивитись виступи кращих творчих колективів з українських регіонів.: 22-24 серпня: Музей просто неба "Пирогів"Тому кожного дня представники Обласних державних адміністрацій та туристичних магнітів презентуватимуть свої регіони та найвизначніші, найцікавіші для туриста локації.Ць

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA