Плани на вихідні: Book Champions Weekend — фестиваль нішевих книг, артбуків та зинів

Сейчас читают: 914
cosmo.com.ua

28-29 серпня на даху Kooperativ у самому центрі Києва відбудетьсяBook Champions Weekend, який відсвяткує різноманіття книжкових експериментів із інді-видавництвами, самвидавом, зінами, артбуками, авторами та колекціонерами.

Створений видавництвом IST Publishing та коворкінгом Kooperativ, BOOK CHAMPIONS WEEKEND — це фестиваль вихідного дня, який підтримує незалежних і малих видавців, художників та дизайнерів, які не мають можливості представити свої роботи та говорити про них на публічному рівні.

Як ентузіасти нішевого книжкового виробництва та ексклюзивних друкованих видань, засновники видавництва IST Publishing Катерина Носко, Анастасія Леонова та Борис Філоненко хотіли створити простір, в якому знайдеться місце усім виявам любові до книжок — від культури самвидаву та зінів до коміксів і фотобуків.

Впродовж 28-29 серпня на фестивалі можна буде відвідати воркшопи, дискусії, дебати та лекції, а також завітати на Book Champions Party, аби відсвяткувати цю подію з келихом у колі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA