жертва Нео

Шахраї, маніпулятори та булери онлайн: ТОП-5 книжок про правила безпеки в інтернеті

Сейчас читают: 871
womo.ua

Цього тижня за ініціативи Міністерства цифрової трансформації по всій Україні проходить Тиждень цифрової освіти. Разом з національною книжковою платформою Yakaboo зібрали книжкову добірку про правила безпеки в кіберпросторі.

Як не стати об`єктом кібербулінгу чи жертвою шахраїв можна дізнатись від українських та міжнародних експертів. Фішинг.

Хто і як маніпулює вашим вибором Джордж Акерлоф, Роберт Шиллер Є такий міф про саморегуляцію ринкової економіки. Але є один нюанс: ніхто не забороняє компаніям використовувати добровільно надані вами дані для керування вашим вибором як споживача.

Автори, лавреати Нобелівської премії з економіки, розповідають про маніпуляції, які використовуються корпораціями для отримання вигоди і який стосунок до цього мають цифрові технології. Десять причин видалити акаунт із соцмереж просто зараз Джарон Ланье Можливо, зовсім видалити — то занадто, але негайно переглянути налаштування конфіденційності вам точно захочеться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA