Сша страхи Искусство выставка Сша

"Sanity Oblivion": в Києві відкрилася фотовиставка художниці Анастасії Губської (ФОТО)

Сейчас читают: 856
hochu.ua

В галереї Spivakovska ART:EGO culture center відкрилася персональна фотовиставка художниці Анастасії Губської "Sanity Oblivion", яка триватиме до 7 вересня включно.

Проєкт "Sanity Oblivion" художниця створювала на самоті з чималим доважком депресії в непростий для всього людства час — робота над портретами припала на період першого, досить суворого, локдауна в США.Авторка вирішила переосмислити  колективне відчуття втрати здорового глузду, страху, внутрішніх переживань й трансформувати його в яскраві твори мистецтва.Я стала заплющувати очі й уявляти предивний світ снів, розмаїтих барв і дивоглядних фей, навертаючи в уяву спогади про твори мистецтва, що їх бачила в житті, та враження з відвідин різних мистецьких і музичних фестивалів, подорожей різними країнами, пізнання різних мистецьких течій та культур.

Я прагла показати приховану сутність людини, її вміння, почуття, бажання, світ навколо, прагнення до свободи та самовираження, що глибоко ховається в кожному, часто, так і не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA