«Рози. Фільм-кабаре»: в український прокат виходить стрічка про Dakh Daughters

Сейчас читают: 266
womo.ua

24 листопада в український прокат виходить стрічка «РОЗИ. Фільм-кабаре» про життя та творчість артисток інтелектуального фрік-кабаре Dakh Daughters.

Події розгортаються упродовж шести років — під час та після подій Революції Гідності. Сім актрис відомого київського театру «Дах» створили інтелектуальний фрік-кабаре бенд Dakh Daughters 21 листопада 2012 року.

Рівно рік по тому вони, разом із багатьма українцями, мусили вийти на Майдан за право жити у вільній, європейській країні. Трагікомічний мюзикл про життя та творчість гурту Dakh Daughters — це історія про народження громадянської гідності, зіграна мовою кабаре, дівчатами у білому гримі й чорних балетних пачках.

Засобами музично-театрального перфомансу фільм розкриває красу та труднощі торування власного шляху — жінки, мисткині, громадянки країни, що переживає революцію та війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA