Сша люди жертва Нео Сша

Український фільм «Залізні метелики» увійшов у програму головного кінофестивалю США «Санденс»

Сейчас читают: 796
womo.ua

Документальний фільм Романа Любого «Залізні метелики», який досліджує обставини збиття літака MH17, риторику російських пропагандистів навколо цієї події, та реакцію світової спільноти на цей злочин, увійшов у програму головного кінофестивалю США «Санденс». «У світі, в якому насильство може прикриватися лише брехнею, а брехня — приховуватися лише насильством, «Залізні метелики» показує правду про те, що відбулося з MH17, і також те, що було поставлено на кін через відсутність відповіді на це.

Режисер Роман Любий використовує безліч візуальних матеріалів та особистих свідчень, щоб створити це художнє, але все ще обґрунтоване, дослідження переломного моменту в сучасній світовій історії.

Цей випадок масового вбивства не лише зруйнував життя людей та майбутнє, яке вони могли побудувати, — але й містив паростки майбутнього в якому ми тепер живемо», — відгукується про фільм команда Sundance Film Festival.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року російські військові, керуючи зенітним ракетним комплексом «Бук», у небі над українським Донбасом збили Малайзійський Boeing рейсу MH17 з 283 пасажирами та 15 членами екіпажу на борту, який прямував з Амстердаму до Куала-Лумпур.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA