Фото

“Цінності під час війни”: 28 листопада у Києві відбудеться VI Український Жіночий Конгрес

Сейчас читают: 992
womo.ua

Захід буде присвячений викликам, які постають перед жінками під час війни, та тим цінностям, з якими українська та світова спільнота ці перепони долає.

Понад 50 спікерів і спікерок візьмуть участь у 4 дискусійних панелях та 4 спеціальних подіях. Серед спікерок й спікерів Шостого Українського Жіночого Конгресу: Віцеспікерка парламенту Олена Кондратюк, народна депутатка Марія Іонова, народна депутатка України Олена Шуляк, Уповноважений з питань державної мови Тарас Кремінь, головний лікар Центру психологічного здоров’я та реабілітації ветеранів «Лісова поляна» МОЗ України Ксенія Возніцина, Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна, Виконавча директорка Інституту з проблем жінок, миру та безпеки Джорджтаунського університету Мелані Вервір, адвокатка, Голова асоціації жінок-юристок «ЮрФем» Христина Кіт, засновниця ініціативи SavED Анна Новосад, Директорка Фонду Олени Пінчук Ольга Сердюк, Голова правління Громадської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська, Голова Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук та інші.

Перша дискусія “Лідерство українських жінок під час війни” — дасть можливість поговорити про те, як гарантувати участь жінок у процесах прийняття рішень під час війни та у процесі відбудови України – як у внутрішньополітичних процесах на національному та місцевому рівнях, так і в адвокації та міжнародній дипломатії. “Участь жінок в економічних та соціальних процесах під час війни” — друга дискусійна панель, яка актуалізує питання, яким чином розвивати економіку під час та після війни і як гарантувати дієву участь жінок в економічному розвитку країни.

Спеціальна панель “Досвід жіночого руху Польщі” у партнерстві з Польським Конгресом Жінок присвячена унікальному досвіду боротьби за права та рівні можливості для

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA