Алек Болдвін Сша штат Нью-Мексико документальний фільм Алек Болдвін Сша штат Нью-Мексико

Про загиблу українську операторку Галину Гатчінс знімуть документальний фільм

Сейчас читают: 301
womo.ua

Про українську операторку Галину Гатчінс, яка загинула в жовтні 2021 року на знімальному майданчика від пострілу, знімуть документальний фільм.

Створення стрічки взяла на себе компанія Story Syndicate. Режисером стане Рейчел Мейсон, яка була номінована на премію «Еммі» за роботу над документальним фільмом «Цирк книг» у 2020 році.

Як повідомляється у пресрелізі компанії, творці фільму матимуть ексклюзивний доступ до професійних та особистих архівів Гатчінс, які дозволив використати її чоловік Метт. «Він зобразить потужний портрет шляху Гатчінс від її юності, коли вона жила на віддаленій радянській військово-морській базі, а потім у Києві, до того, як стала однією з найбільш затребуваних кінематографістів незалежного кіно.

Документальний фільм стане даниною поваги до творчості Гатчінс», – йдеться в коментарі. Рейчел Мейсон сказала, що хотіла знімати фільм разом із загиблою українкою, але ніколи не могла уявити, що зніматиме про неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA