модели Лили-Роуз Депп Нео

Родинні зв'язки: відкрита відповідь Вітторії Черретті на скарги Лілі-Роуз Депп

Сейчас читают: 866
vogue.ua

"Ти навіть не уявляєш, скільки потрібно боротися, щоб люди почали тебе поважати. На це йдуть роки. А ти отримала все просто так – з самого початку", – такими гнівними словами відреагувала топмодель Вітторія Черретті на інтерв'ю Лілі-Роуз Депп, в якому остання заперечила звинувачення в тому, що зв'язки батьків допомогли їй зробити кар'єру.

Лілі-Роуз Депп, яка прикрасила обкладинку останнього числа  Elle, дала виданню інтерв'ю, в якому, зокрема, зазначила, як важко отримувати звинувачення в тому, що досягнення – це данина успіхові зіркових батьків (Джонні Деппа та Ванесси Параді).

Лілі-Роуз не надто щаслива від того, що її власні заслуги начебто знецінюють, бо вважають, що їй все дісталося за правом народження.

В англійській для такого явища існує окрема назва – nepotism (в Україні частіше застосовують термін "кумівство" або "зв'язки").

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA