люди Нео

Відкрито реєстрацію на онлайн-курс для молоді про життєстійкість в умовах криз

Сейчас читают: 759
womo.ua

Через кризи, які спричиняють хронічний стрес, у багатьох молодих людей виникають труднощі з концентрацією, спілкуванням, навчанням та роботою.

Тому все більш затребуваними стають навички та вміння, що допомагають зберегти власну продуктивність в умовах хаосу, тобто — життєстійкість.

Саме тому громадська організація “Рада жінок Донеччини” спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс про те, як успішно долати наслідки життєвих криз. “На сьогоднішній день стійкість стає необхідністю.

Вона допомагає молодим людям набувати життєвих навичок, які допоможуть їм справлятися зі складними ситуаціями й обставинами, яких, на жаль, не уникнути в житті”, — розповідає Хайме Надаль, представник UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA