зірки Кім Кардаш'ян

Родина Кардаш’ян запускає нове реаліті-шоу

Сейчас читают: 489
cosmo.com.ua

Чудова новина для всіх фанаток та фанатів реаліті-шоу «Сімейство Кардаш`ян» («Keeping Up With Kardashians») — знаменита родина вирішила перезапустити його під більш лаконічною назвою «The Kardashians».

Шоу, прем’єра якого запланована на 14 квітня, буде транслюватись на сервісах Hulu та Disney +,  повідомляє Daily Mail. У тизері серіалу з`явилися головні героїні шоу: Хлої, Кім, Кайлі, Кортні, Кендалл і мати сімейства, Кріс Дженнер.

Відомо, що проект розкриє нові ексклюзивні історії з життя знаменитої родини. «Всі стіни будуть зруйновані», — йдеться у ролику, опублікованому на офіційній Instagram сторінці шоу.

Хоча точний сценарій шоу досі не відомий, проте у житті знаменитої сім’ї за останній час сталося багато змін. 2021 рік виявився багатим на різні події: Кім подала на розлучення з Каньє Вестом, Кайлі розкрила другу вагітність, Кортні заручилася з Тревісом Баркером, Кендал почала роман із баскетболістом Девіном Букером, а Хлоя пережила драму з колишнім Трістаном Томпсоном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA