Нео Незламні

«Я зрозуміла, що буде мало сенсу від того, що я сидітиму в Італії та виходитиму на акції з прапором» — Катерина Смірнова про 12 тис комплектів амуніції для війскових за півроку війни

Сейчас читают: 198
womo.ua

Катерина Смірнова жителька Харкова, яка ще кілька років тому переїхала до Італії. До повномасштабної війни в Україні вона вела свій гастроблог та працювала у туристичному бізнесі, але від початку вторгнення і до тепер вона зосередила всю свою діяльність на допомозі військовим на лінії фронту.

Завдяки її фонду Buongiorno UA в українських захисників та захисниць вже є понад 12 тисяч одиниць амуніції та польової медицини, понад 3 тисячі військових приладів, 26 супутників Starlink та автівок, 8 швидких допомог, реанімобіль, квадроцикл, гора тактичних аптечок та медичних рюкзаків.

А ще безліч VAC-апаратів, розхідників, ліків та фури гуманітарки. У проєкті «Незламні» Катерина розповіла, як їй вдається не втрачати запал, навіть коли на фронті не було таких позитивних новин, про роботу фонду та найближчі плани.  Перші дні повномасштабної війни На момент повномасштабного вторгнення рф в Україну я перебувала в Італії.

Взагалі не очікувала, що таке станеться. Прокинулася зранку від дзвінка куми Марти, яка потім стала моєю партнеркою у фонді Buongiorno UA, бо вона приїхала до Італії разом з дітьми і перебували з нами деякий час.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA