персонал Нео

На всіх роботи не вистачає: За сім місяців війни майже 40% компаній скоротили різну кількість персоналу

Сейчас читают: 519
womo.ua

За сім місяців воєнної агресії рф проти України майже 40% компаній скоротили різну кількість персоналу. Про це свідчать дані опитування українських компаній, проведене кадровим порталом grc.ua у вересні.

Ще 2% підприємств та організацій взагалі припинили свою діяльність. Потреба в основній роботі чи у додаткових джерелах заробітку є гострою для багатьох українців.

Проте на всіх роботи не вистачає, на період війни третина компаній припинила набір персоналу. Попри поступове відновлення ринку праці після повного падіння наприкінці лютого 2022 року, кількість вакансій залишається досі меншою, порівнюючи з довоєнним періодом.

У найближчі півроку планують скорочення персоналу майже 7% підприємств та організацій. 14,5% компаній передбачають з високою ймовірністю застосування цього непопулярного методу оптимізації витрат найближчим часом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA