місто Київ люди Нео місто Київ

Культура читання: 4 нові книгарні, які відкрились під час війни

Сейчас читают: 603
vogue.ua

Попри повномасштабну війну, майже щоденни обстріли та економічні складнощі, в України продовжують відкриватись нові книгарні.

В умовах постійного стресу, в яких живуть українці сьогодні, стає зрозумілим, наскільки важливим для нас є такі культурні осередки - справжні "місця сили", де можна не тільки вибрати нову книжу, а й відвідати творчі зустрічі з письменниками та поспілкуватись з однодумцями.

Ми зібрали декілька класних книгарень, які відкрились у Києві та Львові за останні місяці. Київ, Межигірська 13/34В кінці літа в серці київського Подолу, на розі вулиць Межигірської та Верхнього Валу, відкрилась книгарня "Книжковий лев".

Це спільний проєкт трьох небайдужих до літератури людей, які відкрили першого "Книжкового льва" у Львові ще в 2016 році. Про власну книгарню у Києві мріяли давно - і так сталося, що запустити її вдалось у ропзал повномасштабної війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA