Ватикан місто Київ Росія Ватикан місто Київ Росія

Різдво у полоні: як сім’ї щоденно борються за звільнення рідних

Сейчас читают: 348
womo.ua

Офіційний Київ і досі не оприлюднює інформацію про те, скільки полонених утримує РФ. Ці цифри встановлюють родини зниклих безвісти, об’єднуючись у громадські організації та складаючи власні списки.

Останнім часом новин про активізацію процесу обміну побільшало, і це надихає. Зараз за підрахунками родин у полоні тільки військових понад 10 тисяч.

Кількість цивільних навіть неможливо встановити. Усі ці люди зустрічатимуть Новий рік у російських катівнях — поранені, змордовані, без їжі, ліків, теплого одягу, у повній невідомості щодо того, чи бореться за них хоч хтось чи вже покинули напризволяще.

А в цей час родини пишуть звернення до світових лідерів, проводять акції протесту, ходять на зустрічі до представників різноманітних інституцій, аби вчергове послухати, що міжнародні протоколи та конвенції з росіянами не спрацьовують.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
womo.ua
Про Різдво, дім та любов. 5 книжок на зимовий сезон womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA