Алан Бадоєв кіно Алан Бадоєв

«Хроніки Сили»: Ольга Навроцька та Алан Бадоєв презентують перший фентезі-всесвіт про українську силу

Сейчас читают: 650
womo.ua

У квітні 2022 року Алан Бадоєв публічно пообіцяв працювати над культурним кордоном між нашим ворогом та Україною. Першим кроком стала документальна стрічка режисера «Довга Доба», яка дала змогу відчути правду про війну в Україні глядачам з більш ніж 35 країн світу.

Настав час другого кроку. Як зазначають кріейтори, він покликаний створити новітній епос, аби розповісти світу, хто такі українці та в чому наша сила. Читайте також: Українське кіно як похід до психолога: фільми, які має переглянути кожен українець Робота над проєктом стартувала у травні 2022 року, одразу після деокупації Київщини.

Тоді, після 10-річної паузи в роботі, Алан та Ольга зустрілися в Києві на Володимирській гірці та знайшли ідею, яка захопила обох, відродивши в результаті співпрацю.

З того часу проєкт значно виріс та залучив істориків, міфологів, географів, художників, композиторів, дизайнерів, консультантів з мов, дослідників та інших унікальних фахівців, продовжуючи об’єднувати навколо себе талановитих українців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA