книги серіали фільми що подивитись дозвілля вибір редакції

ТОП-7 цьогорічних екранізацій популярних книг, які варто подивитись

Сейчас читают: 134
womo.ua

Від захоплюючих трилерів до зворушливих драм. Пропонуємо сім чудових екранізацій 2024 року, де кожен знайде цікавий для себе жанр та формат.  «Проблема 3 тіл»  Старт: 21 березня 2024 Цей серіал точно сподобається шанувальникам наукової фантастики. «Проблема 3 тіл», новий американський серіал за мотивами роману Лю Цисіня, який свого часу отримав премію Г’юго.

Цей вражаючий трилер розповідає про астрофізикиню Є Веньцзе, яка стає свідком жахливої трагедії під час Культурної революції в Китаї.

Згодом її науковий талант веде до секретної військової бази, де головна героїня опиняється в центрі подій, що можуть змінити хід історії людства.

Українською мовою книгу видано у 2020 році видавництвом Bookchef. Сам Лю Цисінь, чиї книги перекладено більш ніж 20 мовами наголошує, що у його творах космос це космос, а інопланетяни це інопланетяни, проте кожна епоха накладає невидимі кайдани не тих, хто її пережив. «Мертві хлопчики-детективи»  Старт: 25 квітня 2024 Любителі містики та детективних історій, а також робот Ніла Геймана будуть у захваті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA