Сша New York Україна місто New York Эвакуация війна в Україні документальний фільм Сша New York Україна місто New York

«Білий янгол — кінець Мар’їнки». Документальний фільм отримав дві нагороди телекінопремії New York Festival у США

Сейчас читают: 385
womo.ua

Документальний фільм німецького режисера та журналіста про війну в Україні здобув одразу Золоту нагороду та Гран-прі премії NYF 2024 у номінації «Докудрама».

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України. Стрічка розповідає про евакуацію мирних жителів з Мар’їнки та рятувальні операції, які проводили поліцейські з групи «Білий янгол».

З весни до осені 2022 року їм разом із волонтерами вдалося врятувати все цивільне населення міста. В основу документального фільму покладені матеріали німецьких журналістів.

Кадри зруйнованого міста, інтерв’ю з рятувальниками та врятованими цивільними, а також кадри з камер GoPro поліцейських. Група поліцейських «Білий янгол» продовжує займатися евакуацією мешканців з прифронтової зони донецького напрямку. Читайте також: Український фільм «Поема для маленьких людей» отримав номінацію на кінофестивалі у Копенгагені Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Білий янгол — кінець Мар’їнки».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA