Україна школа діти нагорода кар'єра новини Україна

Зіркові вчителі: лауреати премії для освітян «Ранкові зорі»

Сейчас читают: 616
womo.ua

У попередніх матеріалах про премію «Ранкові зорі» — першу премію від видавництва «Ранок» для відзнаки найкращих освітян України, що відбулася 10 квітня, — ми писали про незламних вчителів, які втратили дім чи рідне місто, але не втратили віри в себе, та про переможців номінацій «Результативний учитель», «Інноваційний вчитель» і «Учитель-наставник».

В останньому матеріалі із серії про «Ранкові зорі» розповідаємо про історії переможців номінації «Вчитель-новатор» і головного лауреата премії — «Зіркового вчителя». Богдан Завидовський: «Маю сподівання, що мої ідеї та підходи можуть стати прикладом для інших вчителів» Учителем-новатором, на думку експертів, є Богдан Завидовський, викладач циклу природничих дисциплін в одному з ліцеїв міста Дніпро. «Коли я писав заявку на участь у премії «Ранкові зорі», то, звісно, очікував отримати визнання своєї роботи, але, крім цього, ще й мати можливість надихнути інших вчителів своїм життєвим і професійним досвідом.

Маю сподівання, що мої ідеї та підходи можуть стати прикладом для інших вчителів», — каже пан Богдан. Перемога в номінації «Учитель-новатор» була для нього приємною несподіванкою.

Але, як каже педагог, ця нагорода підтверджує, що його працю і внесок у розвиток української освіти помітили й оцінили та що всі вкладені зусилля були варті того.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA