ринок харчування продукти

Рекордні ціни на черешню: скільки коштують ягоди та фрукти в Україні

Сейчас читают: 165
womo.ua

В Україні розпочався сезон ягід та фруктів. Але на деякі товари ціни вражають. Про це пише Новини.LIVE. Зазначається, що ціна на черешню неабияк шокує українців.

На полицях українських супермаркетів і ринків ціни на черешню коливаються – від 700 до 1000 гривень за кілограм. Читайте також: Зустрічай літо з ice U: мережа АЗК UPG запустила власний бренд морозива Крім черешні вже можна купити лохину, кавун, полуницю та інші ягоди та фрукти: персики — від 145 грн за кг, лохина — від 550 грн за кг, полуниця — від 150 грн за кг, кавун — 80 грн за кг, виноград — 280 грн за кг, абрикоси – 350 грн за кг.

Захмарну ціну можна пояснити дефіцитом та дорогою імпортною закупівлею черешні. Читайте також: Занадто солодкі, занадто калорійні?

Нутриціолог розвінчує популярні міфи про літні фрукти Фахівці зазначають, що через холоди, що затягнулися, урожай черешні буде пізнім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA