город полуниця поради дачникам добрива підживлення рослин

Найкраще підживлення для полуниці на 2023 рік: ягоди будуть розміром з кулак

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Ми вже розповідали, що слід зробити з полуницею, поки вона цвіте. Одним із важливих етапів є підживлення. Читати також Якщо в червні обсипаються плоди з дерев у саду: яка причина і що з цим робити  Разом із “Школа Життя” ділимось рецептом ефективного натурального добрива.

З ним полуниця буде рости міцною та мати високий врожай. Попри простоту цього настою, він вкрай  ефективний. У його користі переконались тисячі дачників.Для удобрення полуниці досвідчені вирощувачі використовують настій кропиви.

Він дуже корисний для рослин, сповна насичує їх азотом, кальцієм, магнієм, калієм та різними вітамінами. В тій формі, в якій вони поступають до рослини, полуниця їх відмінно засвоює.

Щоб підживити полуницю, заповніть 10-літрове відро на 3/4 свіжою кропивою. Додайте 1 буханець нарізаного сухого хліба. Долийте у відро до верху води та накрийте кришкою.Розчин повинен настоятися впродовж 8-10 діб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA