здоров'я схуднення харчування дієта яйця

Скільки яєць треба їсти на день, щоб прибрати жир на животі: експерт відповів

Сейчас читают: 289
hochu.ua

Чи можна забрати жир на животі, вживаючи курячі яйця? Експерт-фармацевт Дебора Лі відповіла на це питання і розповіла про потенційні переваги яєць у зниженні кількості вісцерального жиру на животі.

Читати також Позбудься набряків за 24 години з цим ефективним напоєм: диво-рецепт для літа За словами лікаря, багато досліджень підтверджують зв'язок між збільшенням споживання білка і зниженням ваги, включаючи вісцеральний жир в області живота.

Одним із продуктів, багатих на білок, є яйця.Яйця є ідеальним джерелом незамінних амінокислот, необхідних для підтримки здоров'я людини.

Крім того, вони є низькокалорійним продуктом, що містить у середньому близько 60 калорій. Яйця також багаті на вітамін D, холін, вітаміни групи B і вітамін А.Експерт стверджує, що вживання яєць щодня є цілком безпечним і не збільшує ризик серцево-судинних захворювань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA