діти зниклі діти Мінреінтеграції діти та війна війна Росії проти України російський полон

В Україні відкрили Центр захисту прав дитини

Сейчас читают: 477
womo.ua

Центр захисту прав дитини працюватиме з дітьми, які постраждали від злочинів росії або стали їхніми свідками. У закладі відповідні спеціалісти отримуватимуть інформацію від дітей і їхніх родин і надаватимуть їм необхідну допомогу, зокрема медичну.

Про це пише Мінреінтеграції. Зазначається, що на заході з відкриття центру також представили план дій Bring Kids Back UA. Це комплекс заходів української влади, іноземних урядів і міжнародних організацій із захисту прав дітей з України, спрямованих на те, щоб повернути дітей в Україну. Читайте також: У Північній Кореї 2-річну дитину засудили до довічного ув’язнення: подробиці Читайте також: Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: експоліцейський отримав усього 4 роки За даними уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, відомо про примусову депортацію щонайменше 19 453 українських дітей, але насправді ця цифра набагато більша.

Також у влади є лише приблизне розуміння, де ці діти можуть перебувати. The post В Україні відкрили Центр захисту прав дитини appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA