Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Володимир Зеленський установив новий День медика в Україні

Сейчас читают: 257
hochu.ua

Президент України змінив дату святкування Дня медика. Відтепер українські лікарі не будуть відзначати своє професійне свято в один день із рашистами.

Згідно указу №327/2023 на офіційному ресурсі інтернет-представництва Президента України, свято медика відзначатиметься не кожної 3-ої неділі червня, а 27 липня.

Читати також Володимир Зеленський сьогодні одягнув особливу вишиванку: що вона символізує (ФОТО) “Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю: 1.

Установити в Україні професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя — День медичних працівників, яке відзначати щороку 27 липня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA