Амадор Лопес Tvorchi війна війна в Україні шоубізнес Мурат Налчаджіолу Амадор Лопес

Залишилися, попри все: хто з відомих чоловіків-іноземців живе в Україні під час війни

Сейчас читают: 779
hochu.ua

В українському шоу-бізнесі, ще до широкомасштабного вторгнення росії,  фігурувало багато чоловіків з іноземним громадянством.

Коли ж почалася війна, деякі зірки вирішили скористатися своєю можливістю виїхати з країни . Однак є й ті, котрі залишилися в Україні, хоч і могли легельно перетнути кордон.Відомі зірки-чоловіки допомагають державі у цей складний час.

Українські селебрітіз збирають гроші на гуманітарні потреби, роблять матеріальні внески на  підтримку армії, влаштовують благодійні концертні акції та підтримують українців своїми виступами.

Нині, вони справжні лідери думок. Важливо, що зірки не припиняють розповідати усьому світові про звірства росії в Україні. Окрім того, частина з них мріє якнайшвидше отримати український паспорт.Отож, редакція ТСН склала добірку відомих чоловіків, які мали право виїхати за кордон, але вирішили залишитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA