блогер свято особистісне зростання

Всесвітній день блогера. Як стати блогером і скільки заробляють представники цієї професії

Сейчас читают: 878
hochu.ua

14 червня у багатьох країнах відзначають Всесвітній день блогера. У нашому матеріалі ми розповімо про те, як з'явилася ця професія, хто такі блогери, чим вони займаються та скільки заробляють.

Читайте і можливо, ви теж захочете стати блогером! Читати також Всесвітній день донора: краплина крові, що рятує життя Професія блогера виникла з розвитком інтернету та соціальних медіа.

З появою платформ, таких як YouTube, Instagram, та блогів, люди стали створювати свої власні канали та сторінки, де вони діляться думками, досвідом, навичками та різною інформацією зі своєю аудиторією.На початку блогери створювали контент в основному для власного задоволення або щоб поділитися інформацією з обмеженим колом людей.

Однак зі зростанням популярності інтернету та соціальних мереж, багато блогерів почали залучати велику кількість передплатників та глядачів, що своєю чергою призвело до можливості монетизації контенту.А як виникла ідея відзначати Всесвітній день блогера?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA