лайфхак краса догляд за волоссям волосся жіноча краса миття волосся

Скільки разів на тиждень потрібно мити голову: лайфхаки для здорового волосся

Сейчас читают: 299
hochu.ua

Відразу скажемо, що не існує однозначної відповіді на питання, як часто потрібно мити голову шампунем. Деякі жінки взагалі вирішують відмовитися від його використання, вважаючи, що це наблизить їх ще більше до здорового та красивого волосся.

Проте якщо ви не з таких, HOCHU.UA має для вас декілька підказок, що допоможуть обрати періодичність миття волосся залежно від його типу та вибору укладання.Середньостатистична людина миє голову кожні 1-3 дні, що вважається нормою.

Основні ознаки того, що настав час це зробити - помітна жирність шевелюри, свербіння чи лущення шкіри голови через бруд. Інколи людини можуть витримувати паузу в тиждень, проте експерти не радять утримуватись від миття голови понад 14 днів.

Особливо це стосується тих, хто використовує нагріті інструменти для укладання - волосся має бути дуже чисте, коли починаєте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA